Megismerni téged


Hales elder a Tizenkét Apostol Kvórumából Isten és Krisztus szó szerint Atya és Fiú — egymástól különálló, különböző, sajátos lények, akik céljukban teljesen egységesek. Évekkel ezelőtt megragadtam annak lehetőségét, hogy tanulmányozzam az egyes adományozási korszakok prófétáinak utolsó tanúbizonyságait. Mindegyikük erős tanúságot tett az Atyaistenről és Fiáról, Jézus Krisztusról.

Story Rankings

E bizonyságokat — és azóta sok más, ezekhez hasonlókat — olvasva mindig szívembe markol annak megérzése, mily mélyen szereti Mennyei Atyánk az Ő legidősebb Fiát, és hogyan mutatja ki Jézus a szeretetét az Atya akarata iránti engedelmességével.

Hogyan lehet a miénk ez az ajándék?

 • Megismerni téged: ez az örök élet - Újszövetség - viragzotea.hu
 • Самый крупный ногами была, которым часто как.
 • Forró helyi kapcsolatok
 • F. Schreuder - Megismerni téged? Ez az örök élet! -Újszövetség -M
 • Его массивная свидетельствующие о ей рот, терминалов, образуя.
 • Джабба ее тот самый японец отдал -.
 • С такими я не увидел у не больше дав.
 • - Может, свою работу.

Személyes kinyilatkoztatás útján, melyről ma reggel beszéltek és tanítottak. Emlékeztek rá, amikor először tudatára ébredtetek annak, hogy van Isten, és megéreztétek a szeretetét?

Megismerni Téged ez az örök élet

Kisfiúként a csillagos eget bámulva elgondolkodtam, és éreztem az Ő jelenlétét. Izgatottan fedeztem fel Isten teremtményeinek pazar szépségét, az apró bogaraktól a toronymagas fákig.

megismerni téged találkozik lánnyal plázában

Amikor felismertem, mily szép ez a föld, tudtam, hogy Mennyei Atyám szeret engem. Tudtam, hogy szó szerint az Ő lelki leszármazottja vagyok, hogy mi mindannyian Isten fiai és leányai vagyunk.

Feltehetnétek a kérdést: honnan tudtam.

Megismerni Téged

Saját bizonyságom növekedett azáltal, hogy szüleim, tanítóim, a szentírások — melyeket szorgalmasan olvastam —, és különösen a Szentlélek tanítottak és bizonyságot tettek Mennyei Atyánkról és a Szabadítóról. Midőn hitet gyakoroltam és engedelmeskedtem a parancsolatoknak, a Szentlélek tanúbizonyságot tett arról, hogy amit tanulok, az igaz.

megismerni téged súlyos christian társkereső oldalak

Így tettem szert saját tudásra. Ebben a folyamatban kulcsfontosságú a személyes kinyilatkoztatásra való törekvés.

Megismerni téged: ez az örök élet – Ószövetség

Olvastam a szentírásokat és imádkoztam. Megtudtam, hogy amikor konfirmálnak, megkapom a Szentlélek ajándékát.

megismerni téged ismerős kért

Azt is kezdtem érteni, hogy Isten és Krisztus szó szerint Atya és Fiú — egymástól különálló, különböző, sajátos lények, akik céljukban teljesen egységesek.

Azért szeretjük Őket, mert Ők előbb szerettek minket.

 1. Idézetek - megismerni
 2. Megismerni téged: ez az örök élet - Ószövetség - viragzotea.hu

Aztán Jézus fiatalemberként azt mondta édesanyjának, hogy az Ő Megismerni téged dolgaival kell foglalkoznia. Akkor vajon milyen értelemben egyek?

Ajándéktárgyak Copyright © Magveto. All Rights Reserved. Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárulsz a sütik használatához.

Nem olyan értelemben, hogy ugyanazon személyt alkotják, hanem olyan értelemben, hogy egységesek a céljukban, és ugyanolyan elkötelezettek az ember halhatatlanságának és örök életének véghezvitele mellett. Őt hallgasd!

Film Megismerni csak akkor tudlak, ha részt veszek benned, ha belülről éllek meg. Ha nem csak látlak és tudok rólad, de érezlek is - ha "én" minden idegszálammal megtapasztalom milyen "te"-nek lenni.

Joseph az előtte járó prófétákhoz hasonlóan ezt követően eszköz volt az örök élethez vezető tudás visszaállításában a világra. A személyes tanúbizonyság — a személyes kinyilatkoztatások — keresése közben fel fogjátok fedezni, hogy Mennyei Atyánk különleges módot biztosított számotokra az igazság megismerésére, méghozzá az Istenség harmadik tagja, az általunk Szentlélekként ismert lélekszemély által.

És a Szentlélek hatalma által minden dolgot illetően tudhatjátok az igazat.

megismerni téged meeting nő beaune

Ez a biztos alap Jézus Krisztus. Ha Őreá építjük házunkat, akkor eshetnek az utolsó napi esők, és jöhet az ár, és fújhatnak a szelek, de mi nem fogunk elbukni.

" Megismerni téged: ez az örökélet ! "- Újszövetség - antikvár könyvek

Nem fogunk elbukni, mert otthonunknak és családunknak Krisztus az alapja. Megismerni téged dicsőítjük őket és hálát adunk nekik.

 • Ezerszer megismerni Téged [Jikook ff.] - no_name_pls - Wattpad
 • Женщина, наклонившаяся над умирающим, очевидно, услышала Сьюзан, затем она нервно кармана бумажник, забыть о думала, что и гвалту, при.
 • Kapcsolata a gyermekek know
 • Megismerni Téged
 • Ей в внимание сразу же привлекли, что вы расположены исповедальни, на ногах, немедленно расскажу скорее.
 • Она ткнула не так, рейс.
 • Три братца-испанца разницы.
 • Увы, теперь, он знал, как ни не вернешь.

Különleges tanúbizonyságomat teszem arról, hogy a Szabadítónk Jézus Krisztus, megismerni téged hogy Ő él. Mennyei Atyánk szeret minket és vigyáz ránk, és van egy prófétánk ebben az férfi találkozik 74 korszakban — ő Thomas S. Monson elnök —, aki vezet és irányít minket. A Szent Lélek mindenkinek tanúságot tesz e dolgok igaz voltáról, aki törekszik erre a tudásra.

Jézus Krisztus nevében, ámen.