中国茶 工艺茶
 
 
 
Kapriol Bt.
8330 Sümeg Vároldal u. 5.
Mobil: 06/20-3931-225
E-mail: info@viragzotea.hu
 
 
Adatvédelem
 
A honlap használata során megadott, kezelt személyes adatokhoz a viragzotea.hu és a rendszergazdák férhetnek hozzá. A megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait betartva kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha az adattovábbítás törvényben előírt kötelességünk.

A honlap látogatása során bizonyos tartalmak automatikusan generálódnak a honlapot futtató webszerveren (pl. a látogató IP címe, a látogatás időpontját, valamint a böngésző és operációs rendszer típusa).  Ezen adatokat kizárólag arra használjuk, hogy a honlap forgalmát figyelemmel kísérjük, és további fejlesztéseink érdekében megismerjük Felhasználóink látogatási szokásait. Ezen adatokat a megjelölt céloktól eltérő célra nem használjuk fel.

Azzal, hogy belépsz a www.viragzotea.hu oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója vagy az oldalnak:

A www.viragzotea.hu oldalakon található tartalom a Szerkesztők szellemi tulajdona.

A Szerkesztők fenntartanak minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását törvények védik.


A Főszerkesztő előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és más honlapon való megjelentetése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezedre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Más internetes oldalakon és egyéb médiumokban kizárólag a Szerkesztők engedélyével és pontos forrásmegjelöléssel jelenhetnek meg a honlap szöveges és képi anyagai, ilyen kérés esetén kérjük, lépj velünk kapcsolatba.

A Honlap jogvédett anyagainak más weboldalon való engedély nélküli megjelentetése, vagy bármely más helyen történő jogtalan felhasználása figyelmeztetést von maga után. A figyelmeztetés ellenére be nem szüntetett jogsértő tevékenység a weboldalak esetében a szerzői jogi törvény értelmében az oldal töröltetését, egyéb jogtalan felhasználás esetén megegyezés hiányában bírósági ill. kártérítési eljárást vonhat maga után.

A Szerkesztők követelhetik a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
 
 
 
 
Adatvédelem  Szállítás/Garancia 
Copyright © Minden jog fenntartvaviragzotea.hu