中国茶 工艺茶
 
 
 
Kapriol Bt.
8330 Sümeg Vároldal u. 5.
Mobil: 06/20-3931-225
E-mail: info@viragzotea.hu
 
 
Szállítás/garancia
 
Kedves Vásárlóink !

Weboldalunkról egyszerűen megrendelheti az Önnek megtetsző teákat, teáskészleteket valamint ajándékcsomagokat. Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. A regisztrációt követően kosarába helyezheti a kívánt termékeket. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat. Ön automatikus rendszervisszajelzést is kap a megadott email címen rendeléséről. Ha bármi problémája lenne a regisztrációval, rendelését e-mailben is elküldheti hozzánk az info@viragzotea.hu ra.

Szállítás:
A termékek a megrendeléstől számított 1-2 napon belül feladásra kerülnek. Szombaton és vasárnap beérkező rendelések az azt követő héten kerülnek feladásra. Termékeink futárszolgálattal 24 órás kiszállítással jutnak el Magyarország bármely pontjára, utánvétes fizetéssel a mindenkori díjszabás mellett.

Garancia:
Abban az esetben, ha nem elégedett a megvásárolt termékkel, kérjük értesítsen bennünket e-mailben az info@viragzotea.hu címen. A termék ára visszatéríthető a vásárlástól számított 8 napon belül előzetes egyeztetés alapján. Kérjük, a terméket ne küldje vissza előzetes egyeztetés nélkül, mert nem minden esetben garantált a pénzvisszafizetés. A visszaküldött termék összegéről küldünk Önnek egy bizonylatot, melyet bármikor levásárolhat webáruházunkban.

Szállítási és posta költségek, valamint a csomagolás ára nem téríthető vissza.
Cégünk kizárólag felbontatlan csomagolású árut értékesít. A cseregarancia hiánytalanul, épp állapotban, eredeti csomagolásban visszaküldött termékekre vonatkozik.

Bármilyen probléma esetén, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal !
 06- 30 -967 47 83

Esetleges hibák:
Igyekszünk napra készen tartani az oldalunkat, de ettől függetlenül előfordulhat, hogy az adatok a termékekkel, árakkal vagy készlettel kapcsolatban nem aktuálisak. A viragzotea.hu fenntartja a jogot az esetleges hibák, pontatlanságok és elmulasztások korrigálására, még akkor is, ha a rendelést már benyújtották, a vásárlókat minden ilyen esetben értesítjük !
 
 
 
 
Adatvédelem  Szállítás/Garancia 
Copyright © Minden jog fenntartvaviragzotea.hu