Mélykúti párkeresés


Dani vagyok egy 26 éves pasi aki öszinte és megbizható társra vágyik!

Keresem azt a hölgyet, akivel nyugdíjas éveimet megoszthatom. Nem kérek sokat: légy vidám, nem dohányzó, őszinte. Szabadidőmbe kertészkedek, virágtermesztéssel foglalkozom. Ha profilom felkeltette érdeklődésed, írj üzenetet.

Alapnában nyitittnak gondolom magam tudom, hogy mit szeretnék az életben elerni. Nem is tudom mit írhatnék mélykúti párkeresés majd privátban megismer aki meg szeretne ismerni!

CUPYDO Társkereső Mélykút (Bács-Kiskun megye)

Lényegében bármire nyitott vagyok,majd látjuk mi alakul ki! Feri vagyok 33 éves független srác!! Mélykúton lakom anyagilag stabil háttérrel rendelkezem!

  1. Társkereső bottrop
  2. Komoly társkereső Mélykút környékén - Első Találkozás
  3. Megismerni új kultúrákat
  4. A csapat találkozik állásinterjún

Szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani valakivel illetve újra szerelmes lenni!! Bárkivel,bárhonnan ismerkedem,randizom mivel tudjuk hogy a"szerelem nem ismer határokat"!!

Társkereső Öregmajor

Bővebben majd t Szeretem a jó filmeket, a természetet, a sportot, a közös programokat. Ha szimpatikusnak találsz, próbáljunk meg ismerkedni, ki tudja.? Keresem azt a hölgyet, akivel nyugdíjas éveimet megoszthatom. Nem kérek sokat: légy vidám, nem dohányzó, őszinte.

Komoly társkereső Mélykút

Szabadidőmbe kertészkedek, virágtermesztéssel foglalkozom. Ha profilom felkeltette érdeklődésed, írj üzenetet. Egyedülálló srác vagyok,már jó ideje.

mélykúti párkeresés idejű online találkozni

Szeretnék már valakivel megismerkedni,akivel együtt tölthetem a szabad perceimet,óráimat,napjaimat. Normális gondolkodású ember vagyok.

mélykúti párkeresés ismerősök hohenlohe

Csak egy egyszerű férfi,aki keresi azt az egyszerű nőt,aki hozzá illik. Talán pont te lennél az,aki most ezt olvasod? Mélykúton élek, asztalos vagyok és mezőgazda.

mélykúti párkeresés beszélgetés témák meet

Egyszerű embernek tartom magam. Szeretem a természetet, túrázást.

Titkos Tanácsok Nőknek - Hogyan mozdíts meg egy férfit

Imádom a fábol készült dolgokat. Szókimondó vagyok.

Családcentrikus, vidám, segítőkész kutya-macska barát. Egy mélykúti társkereső nő, Marika 45 Szia, Roland vagyok! Tudom, nem egy jó bemutatkozás, de ha szeretnél jobban megismerni akkor írj nyugodtan. Egy mélykúti társkereső nő, Szilvia 43 Szia!

Könnyen barátkozok. Törekszem az együtt müködésre. Társat keresek.