Mönchengladbach tudják


Bundesliga: Mönchengladbach - Bayern München

Tipp A német élvonal rekorbajnoka a Bayern München ma idegenbe látogat, a vendéglátó a Mönchengladbach lesz. A Mainz meglepte a bajorokat az első félidőben, de aztán beindult a bőrnadrágos henger és csúnya vége lett a meccsnek. Ma azért a Mönchengladbach tudják nehezebb dió lesz!

mönchengladbach tudják

Idén remekelnek a BL-ben, továbbjutottak a nyolcaddöntőben a Manchester City lesz az ellenfél. A Bayern pedig a BL-címvédő, aki a csoportmeccseken egyetlen döntetlen Madridban az Atleti ellen mellett az összes meccsüket megnyerték. A bajnokságban pedig 1.

mönchengladbach tudják

A kereteket tekintve a bajoroknak bőségesebb és sokkal minőségibb keret áll rendelkezésre. De ezeket mindenki tudja.

Borussia M'gladbach - Borussia Dortmund - 4-2 - Highlights - Matchday 18 – Bundesliga 2020/21

Az újévben a Mainzzal kezdtek, Szalai csapata az első félidőben megtréfálta a münchenieket, de aztán beindult a gőzhenger és ötöt küldtek a mainzi hálóban a második félidőben. A Gladbach decemberben rossz szériát futott, három döntetlen után egy vereséggel búcsúztak, viszont a januárt a Bielefeld elleni győzelemmel kezdték és egészen jól mozogtak a gladbachiak.

mönchengladbach tudják

A Bayernnél Gnabry, Kouassi, Roca és Tillmann sérült, Gnabry fontos játékos, viszont a keret olyan erős, hogy tudják pótolni. A gólváltás biztos, de érdemes lehet összekötni az overrel is!

mönchengladbach tudják