Női meetings, Online gyűlések | Narcotics Anonymous Hungary


Adminisztrációs tapasztalat Együttműködési korlátozások a külső értekezletekhez csatlakozó vállalati felhasználók számára Webhely-rendszergazdák: mostantól korlátozhatja a vállalati felhasználókat bizonyos értekezleten kívüli funkciók használatára, amelyek ellentétesek a vállalati szabályzatokkal, amikor a szervezeten kívüli értekezletekhez csatlakoznak. További információkért tekintse meg a frissítés kiemelt funkcióit. Nyomtatásbarát formátum a használati jelentés megtekintéséhez Visszahoztuk a Print Friendly formátum funkcióját a használati jelentéshez.

női meetings flört tanulni könyv

A rendszergazdák áttekinthetik az összes elemet ugyanazon az oldalon, és eldönthetik, hogy ki kell-e nyomtatniuk a jelentéseket vagy sem. A résztvevő tényleges telefonszámának megjelenítése a jelentésben Ezzel a frissítéssel láthatja a résztvevő tényleges telefonszámait a jelentésben. Korábban a jelentés tartalmazhatott egy telefonszámot, amelyet nem használtak az értekezleten.

Lean in Femspace - A Lean In Circle

Ennek eredményeként a házigazdák és az adminisztrátorok nem tudták felvenni a kapcsolatot ezekkel női meetings résztvevőkkel. A Webex támogatja az E. Hozzáadtuk az E. Több API funkciót adunk ki a Webex Események támogatására újezért maradjanak itt velünk, hogy többet megtudjanak az elkövetkező hónapokban. Ez a funkció nem támogatott a Webex for Government számára. Zendesk integráció A Zendesk ügynökei létrehozhatnak egy eseményjegyhez társított Webex-teret, és a hely használatával női meetings vagy cseveghetnek a jegy különböző munkatársaival.

Jira ügyfélszolgálati integráció A Jira Service Desk ügynökei létrehozhatnak egy webex-helyet, amely egy kibocsátási jegyhez kapcsolódik, és a hely használatával kommunikálhatnak vagy cseveghetnek a jegy különböző munkatársaival.

Név Keresendő munkatársak hozzáadása Webex-értekezlethez vagy Webex-tárhelyhez a Dobozból Megkönnyítjük munkatársai meghívását a Share in Webex alkalmazással aBoxhoz. Ezzel a fejlesztéssel egyszerűen hozzáadhat munkatársakat egy Webex-értekezlethez vagy tárhelyhez a nevük beírásával.

női meetings kedvezmények észak- bajorország

A gépelés megkezdésekor megjelenik női meetings megfelelő nevek megjelenítése, és a listából választhat. Ön képes lesz azonosítani, hogy mely munkatársak már együttműködők a Doboz fájlban. Riasztásokat is kap az olyan személyekről, akiket meghívtak, de nem rendelkeznek fájlhozzáféréssel.

A Webex-értekezlet vagy -tárhely női meetings során dönthet úgy, hogy zökkenőmentesen biztosít hozzáférést. Webex-értekezletek iOS-re A Webex Meetings mobilalkalmazással egyedülálló férfiak konstanz további információkat lásd a Cisco Webex Meetings mobilalkalmazás-erőforrások című részben.

Egymás melletti mód a kettős kamera támogatáshoz A felhasználók élő tartalmat oszthatnak meg eszközük hátsó kamerája segítségével, miközben a készülék elülső kamerája videokamera segítségével videofelvételt készíthetnek. Ha a felhasználók egymás mellett módot használnak a kettős kamerához, az elő- és hátlapi kameravideójukat egymás mellett egy videóra kombinálják. A találkozó többi résztvevője egyszerre látja azt a résztvevővideót, amely a felhasználó elülső és hátsó videóját egymás mellé helyezte.

Webex találkozók Androidra A Webex Meetings mobilalkalmazással kapcsolatos további információkat lásd a Cisco Webex Meetings mobilalkalmazás-erőforrások című részben. Továbbfejlesztett felvételkezelés A helyszíni rendszergazdai beállítások alapján az Android-felhasználók átnevezhetik és törölhetik a felvételeket.

Lean in Femspace

Színpadi videó- és tartalommegosztás átméretezése A Most átméretezhetik a videó szakaszt és a tartalommegosztást az elválasztó vízszintes húzásával. Az informatikai rendszergazdának be kell kapcsolnia a Webex Asszisztens engedélyezése beállítást a Control Hubban.

Előfordulhat, hogy az új és meglévő Webex Assistant ügyfeleknek ellenőrizniük kell a Webex Assistant rendszergazdai beállításait, és újra be kell kapcsolniuk mivel az alapértelmezett érték egyszeri női meetings ki van kapcsolva Ez a funkció független kiadási ciklusban lesz elérhető. Ellenőrizze, status. Jön júliusában 41,7 A A frissítés kiemelt funkciói Zárt feliratok minden fizetős tervhez elérhetők Korábban a zárt feliratok csak akkor voltak elérhetők, ha Webex Assistantje volt.

Most minden új értekezlet és esemény résztvevője fizetett értekezlet-felhasználók automatikusan zárt képaláírásokkal rendelkezik, és egy kattintással bekapcsolhatja őket. A házigazda nem kell bekapcsolni semmit a résztvevők számára, hogy azt. Ebben a frissítésben csak a Webex-értekezletek és a Webex-események új támogatottak. A Webex Events klasszikus támogatása egy későbbi frissítésben lesz elérhető. Eredetileg azt közölték, hogy a Webex Események támogatása klasszikus egy későbbi frissítésben lesz elérhető.

A Webex Events klasszikus eseményekben azonban nem tervezik támogatni a Webex Asszisztenst és az Automatikus zárt feliratozást. Ha a házigazda fizetett felhasználó, akkor ingyenes vendégfelhasználók, akik csatlakoznak ehhez az értekezlethez, és zárt feliratokkal rendelkezhetnek. A feliratok panelje a zárt feliratok funkció bekapcsoltságával lesz elérhető. Jelenleg a zárt feliratok csak angol átírást mutatnak. Ha a felhasználó rendelkezik a valós idejű fordítási kiegészítővel, akkor az angol átírás több mint nyelvre fordítható le.

További információt a Webex-értekezlet vagy -esemény során a Női meetings feliratok megjelenítése vagy elrejtése című webhelyen talál.

női meetings találkozó leányanya

Ez a funkció független kiadási ciklusban lesz elérhető. A Webex Assistant hanghirdetésének be- és kikapcsolása Rendszergazdaként mostantól be- vagy kikapcsolhatja a Webex Assistant hanghirdetését minden webhelyhasználó számára.

Every Meeting Ever

A hangértesítés jelenleg azt állítja, hogy a Webex Assistant lehetővé teszi a hangkimenetek mentését. Elrendezés optimalizálási funkciók További videók a Filmszalagon A filmszalag méretezése során most további videókat láthat.

+ Fashion ♥♡ ideas in | divat, outfit, női divat

Ez segít több emberen tartani a szemét, még akkor is, ha a tartalmat megosztják, vagy ha valamelyik színpadi női meetings szerepel. Felhasználó áthelyezése a résztvevő panelről a szakaszba A felhasználót most a résztvevők női meetings a színpadra helyezheti át.

Ehhez kattintson a jobb gombbal arra a felhasználóra, akire a színpadra szeretne lépni, és válassza a Lépés a színpadra lehetőséget. Interakció a közönséggel, amikor élőben közvetít a Workplace-ben a Facebookról Miután elindította az élő közvetítést a Munkahelyre a Facebookról, a házigazda megtekintheti és válaszolhat a megjegyzésekre, valamint megtekintheti a Munkahelyi élő közvetítés nézőinek megtekintéseinek és kedveléseinek számát a Facebook panelről.

Ehhez a funkcióhoz engedélyezni kell az élő közvetítést a fogadó fiók számára. Zero Trust security a Webex meetings és a Webex Room eszközök női meetings A kiváló értekezlet-biztonság mostantól elérhető a végpontok közötti E2EE titkosítással az értekezletek számára, női meetings között: Modern, szabványokon alapuló kriptográfia erős személyazonosság-ellenőrzéssel Webex Room eszközök használata Szobasorozat, DeskPro és Board Az értekezlet résztvevőinek szóbeli ellenőrzése új biztonsági ellenőrzési kód használatával Titkosítási kulcscsere az üzenetréteg-biztonsági MLS szabványon keresztül, amely nem hordozható nyilvános kulcsinfrastruktúra PKI nyilvános-magán tanúsítványt használ minden felhasználó és eszköz számára Média hasznos teher titkosítása az új SFrame szabvány használatával A biztonsági ikon segítségével minden felhasználó egy pillanat alatt értesülhet arról, hogy biztonságosan találkoznak női meetings mással, aki képes csatlakozni.

női meetings keres nő angers

Az ikon azt is megmondja, hogy az értekezlethez mikor engedélyezték a végpontok közötti titkosítást. Értekezlet előtti élmény Növelje az értekezletszám méretét 11 számjegyre Az értekezletek forgalmának óriási növekedésével a Cisco Webex gyorsan kifogy az értekezletek számából.

Ennek a kihívásnak a megoldására a Webex Meetings, a Webex Events klasszikus és úja Webex Training és a Webex Support munkamenetek értekezleteinek száma 11 számjegyűre nő.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Bookmark your favorite meetings, track your time and attendance, follow the program and keep notes in a sobriety journal. NA meeting finder: everywhere in the world with the exception of Iran, currently. CMA meeting finder: everywhere in the world.

Biztosítjuk, hogy az asztali alkalmazások, a mobilalkalmazások, a webalkalmazások, a videoeszközök, az API-k és a Jira, a Microsoft Teams, a Slack és mások nem dobozon kívüli integrációi teljes mértékben kompatibilisek legyenek az értekezletek számának növekedésével.

Ha Webex API-kat használ az alkalmazásaival, kérjük, tesztelje és győződjön meg arról, hogy alkalmazásai együttműködnek ezzel a változással. Ez a módosítás csak az újonnan ütemezett értekezletekre vonatkozik.

Online gyűlések | Narcotics Anonymous Hungary

Az értekezletek számának növekedése nem befolyásolja a meglévő értekezleteket és a személyes helyiségek értekezleteit. A 11 jegyű értekezletszámokra való átállás a tervek szerint júliusában kezdődik. Webhelye dátumát a fürtje alapján status. Értekezleten szerzett tapasztalatok Az első résztvevő, aki színpadra lépett és szinkronizált lesz, a Felvételekben lesz Ez a funkció a A felvételeken mindig az első résztvevő videó látható, amelyet a házigazda vagy a cohost hozott a színpadra, és szinkronizált a találkozó összes résztvevője között.

About our Circle Looking for members We are a group of dedicated women in Vienna, Austria, inspired by the initiatives of the international lean in circles.

Ez hozza vissza a viselkedését zár a videó egy résztvevő mindenki számára a találkozón, majd a felvétel. További videók a Filmszalagon A filmszalag méretezése során most további videókat láthat.

Zárt feliratok minden fizetős tervhez elérhetők Korábban a zárt feliratok csak akkor voltak elérhetők, ha Webex Assistantje volt. Webalkalmazás: Teljes képernyős nézet Az asztali alkalmazáshoz hasonlóan a webalkalmazás női meetings már teljes képernyős nézetet is tartalmaz, amely lehetővé teszi a szakasz nézetének maximalizálását a böngészőben.

A Mac lapon történő navigáció támogatása egy későbbi frissítésben jelenik meg. Billentyűparancs-kezelés Mac Mac gépen mostantól közvetlenül az asztali alkalmazás értekezleti ablakának Súgó menüjéből érheti el és kezelheti a billentyűparancsokat.

Fashion ♥♡

Ez a funkció már megjelent a Windows rendszeren. Itt kezelheti a Globális parancsikon beállítást annak megállapítására, hogy szeretné-e használni a parancsikont akkor is, ha a Webex Meetings asztali alkalmazás barát vagy flörtöl fókuszban.

Lehetősége van arra is, hogy testreszabja a parancsikont, és újradefiniálja az Ön által választott billentyűkombinációra. Ezek a beállítások akkor hasznosak, ha a billentyűparancsok ütköznek más alkalmazásokkal.

női meetings egyágyas szoba saarland

Biztonsági fejlesztések A kiváló értekezlet-biztonság mostantól elérhető a végpontok közötti E2EE titkosítással az értekezletek számára. Adminisztrációs tapasztalat A Webex Assistant hangértesítésének kikapcsolása Rendszergazdaként mostantól bekapcsolhatja a Webex Assistant hanghirdetését minden webhelyhasználó számára.

A női meetings kénytelenek női meetings, ha a jelszóváltozás észlelése Előfordulhat, hogy biztonsági kockázatot jelent a hitelesítő adataival, majd megváltoztatja jelszavát, hogy továbbra is biztonságosan használja a Webex alkalmazásokat.

Ha A Control Hub által felügyelt webhelyet SSO-val használja, és a Directory Connectort használja egy másik Webex termék, amely a Webex felhasználóit irányítjaa háttérszolgáltatás észlelheti ezt a jelszóváltozást.

Arra kéri Önt, hogy a biztonság érdekében hitelesítse újra fiókjait. Rendszergazdaként el kell mennie a Control Hub org beállításaihoz, és be kell kapcsolnia a hitelesítés kényszerítése opciót, amikor a felhasználók megváltoztatják a jelszavakat.

Narcotics Anonymous Hungary

Webex-értekezletek integrációi Slack és Webex egyéni állapota Vegye ki a találgatási munkát a Slack állapotából. Ha olyan egyéni állapottal rendelkezik, mint a "PTO-n", de csatlakozik egy Webex-értekezlethez, az állapot az értekezlet időtartamára "Webex-értekezletben" változik.

Ioanna Zyga Nők és a biztonság: egy nagyon magas létra megmászása What's it like to be a young woman rising up the ranks of the security world? We asked Ioanna Zyga, who has worked at both NATO headquarters and the European Parliament about her experiences - and whether she sees it as still a male-dominated world. As a young professional, I have worked in the security field for the past four years. I know how the sector works and am no angry feminist.

Az állapot az értekezlet befejezése után az eredetileg beállított állapotra változik. Értekezlet-meghívó dobozhivatkozás beszúrása Gyorsan hozzáférhet a Box-fájlokhoz az értekezletmeghívókból. Amikor értekezletet indít vagy ütemez a Boxból, a Dobozfájl megosztott hivatkozása szerepel az értekezletmeghívó meghívójában. További információ: Együttműködés a fájlokkal a dobozban.

Webex találkozók iOS-re és Androidra A Webex Meetings mobilalkalmazással kapcsolatos további információkat lásd a Cisco Webex Meetings mobilalkalmazás-erőforrások című részben.

Továbbfejlesztett végpontok közötti titkosítás Az asztali számítógépekhez hasonlóan a mobil is támogatja a Zero Trust Security for Webex Meetings és a Webex Room Devices alkalmazást. A színpad szinkronizálása mobilról Az asztali számítógépekhez hasonlóan a mobilalkalmazás házigazdái és cohostjai testreszabhatják a színpadot, ha a résztvevő videóját a színpad területére húzzák, és női meetings a színpadot, hogy az értekezleten mindenki láthassa.

Legfeljebb 10 felhasználót támogató események Az asztali számítógéphez hasonlóan a mobilalkalmazás is támogatja a Webex Events új eseményeit, akár 10 résztvevővel, az női meetings kapacitásától függően. Elérhető júniusában