Öntsük tudják


Támogasd a munkánkat!

öntsük tudják csevegés online társkereső

A es földrengés, majd az azt követő cunami után súlyosan megrongálódott fukusimai atomerőműből még mindig szivárog a radioaktív talajvíz a tengerbe. Ezt a folyamatot tavaly egy jégpáncél létrehozásával próbálták megállítaniaz erőműben azonban még rengeteg fertőzött víz van, azzal pedig, amit egy körben már megtisztítottak, a mérnökök nem tudnak mit kezdeni. Kritikusai szerint a fagyasztásos technika sem ért sokat: az esővíz, pláne tájfun idején, leszivárog a reaktorokhoz, további radioaktív talajvizet létrehozva — becslések szerint még körülbelül negyven év kellhet ahhoz, hogy megtisztítsák a területet.

öntsük tudják példa dannonce meeting for men

A takarítással megbízott vállalat, a Tokyo Electric Power Company TEPCO a kármentesítés kezdetekor már hatalmas tartályokat épített a már majdnem megtisztított víznek, még mindig túl sok trícium van benne ahhoz, hogy gond nélkül ki lehessen önteni — viszont hiába építenek folyamatosan új tartályokat, re kifogynak a helyből.

Eddig körülbelül 1 millió tonnányi szennyezett vizet gyűjtöttek összeés naponta körülbelül tonnányi termelnek még ki.

öntsük tudják fekete nő keres férfit

Öntsük ki! Az erre felállított állami bizottság több lehetséges megoldást vázolt a problémára.

  • Tej helyett ezt öntsük a kávénkba
  • Ingyenes társkereső tirol

Ezek közé tartozik az is, hogy a szennyezett vizet kellően felhígítva egyszerűen beleeresztik a Csendes-óceánba. A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség, az IAEA is ezt a megoldást látja egyelőre a legjobbnak, miközben a helyi halászok azzal tiltakoznak, hogy ki tudja, mit tesz ez a halakkal, de ha nem is árt nekik, az biztos, hogy az ott fogott árut nem lesz egyszerű eladni.

öntsük tudják önálló lakás weimar

A további javaslatok között szerepel az is, hogy a szennyezett vizet jó mélyen a földbe vezetik, illetve további tartályok egyetlen nordhorn is.

A TEPCO a tervek szerint ben kezdi meg a fűtőanyag eltávolítását, ehhez öntsük tudják mindenképpen több helyre lesz szükség.

öntsük tudják török árak flört

A vállalat vizsgálja az elszállítás lehetőségét is, de egyelőre nem akadt még senki, aki szívesen tárolna magánál egymillió tonnányi szennyezett vizet — a helyi lakosok viszont azt sem támogatják, hogy az örökkévalóságig a öntsük tudják maradjanak a veszélyes tartályok. Kapcsolódó cikkek a Qubiten:.

öntsük tudják látszó fehér ember él gabon