Összekötő weboldal.


Gyakran előfordul azonban, hogy a weboldalakon az adatok nem rendezett táblázatokban vannak, ahonnan könnyen kinyerhetők. Az ilyen oldalakról még akkor is nehéz adatokat betölteni, ha az adatok strukturáltak és konzisztensek.

ismerkedés a szülők a barátja ajándék

Létezik megoldás. Az Adatok beszúrása a webről példa alapján funkcióval lényegében Power Query kinyerni kívánt adatokat egy vagy több példa megmutatja az összekötő párbeszédpanelén.

  • Miele Beépítési tartozék | CSZL Összekötő elem
  • Miele DASDV Hangtompító összekötő
  • Lány találkozik kamerunban

Power Query a példáknak megfelelő más adatokat is gyűjt az oldalon. Ezzel a megoldással mindenféle adatot kinyerhet weblapról, beleértve a összekötő weboldal és más nem táblázatos adatokban található adatokat is.

komoly találkozó site réunion

Megjegyzés A képeken szereplő árak csak példaként szolgálnak. Az Adatgyűjtés a webről példa alapján funkció használata Válassza a Web lehetőséget az összekötő kiválasztásánál, majd válassza a Csatlakozás lehetőséget a folytatáshoz.

család barátja meet

A Webről mezőben adja meg annak a weboldalnak az URL-címét, amelyről adatokat szeretne kinyerni. Ez a cikk a Microsoft Store weboldalát használja, és bemutatja ennek az összekötőnek a működését.

Az alábbi ábrán látható példában nem találhatók táblázatok.

társkereső schaumburg

Példák megadásához válassza a Táblázat hozzáadása példákból lehetőséget. A Táblázat hozzáadása példákból interaktív ablakában megtekintheti a weboldal tartalmának előnézetét.

Válassza az Alapszintű gombot, és adjon meg egy URL-címet a szövegmezőben. Ez után válassza az OK gombot. Ha a webhelyhez való csatlakozás előtt speciális URL-címet kell összeépítenie, lépjen a Webes adatok betöltése speciális URL-cím használatávalcímre. Válassza ki a webhelyhez használni kívánt hitelesítési módszert. Ebben a példában válassza a Névtelen lehetőséget.

Adjon meg példákat a kinyerni kívánt adatok értékeire. Ebben a példában kinyeri a Name Név és a Price Ár értékeket az összekötő weboldal található egyes játékokhoz.

mentes találkozó libourne

Ezt úgy teheti meg, ha minden oszlophoz megad néhány példát az oldalon. A példák beírásakor a Power Query intelligens adatkinyerési algoritmusokkal nyeri ki a példák mintázatának megfelelő adatokat. Megjegyzés Az ajánlott értékek legfeljebb karakter hosszúságúak.

  • Analóg Összekötő Kábelek
  • Kislemez blaubeuren

Ha elégedett a weboldalról kinyert adatokkal, válassza az OK lehetőséget a Power Query-szerkesztő megnyitásához. Ezután további átalakításokat alkalmazhat, vagy formázhatja az adatokat, például kombinálhatja ezeket az adatokat más adatforrásokkal.

Lásd még.

keres egy vásárló férfi