Orosz nő


Szoros mérkőzésen 29—re legyőzte Svédországot a francia női kézilabda-válogatott, majd az Orosz csapat is győzött Norvégia ellen 27—ra, így francia—orosz döntőt rendeznek a tokiói olimpia orosz nő kézilabdatornáján Franciaország jutott elsőként a tokiói olimpia női kézilabdatornájának döntőjébe Fotó: AFP A svédek nagyon jól kezdték a találkozót, 5—2-nél három góllal is vezettek, azonban a franciák ledolgozták a hátrányukat, majd 10—nél fordítottak.

orosz nő meeting nő 61

A szünet előtt aztán kétszer is két góllal vezetett Franciaország, de a szünetre 15—es állásnál vonulhattak a felek. A szünet után Svédország jött ki jobban a második félidőre, és noha 17—nél kettővel is mentek a franciák, de a svédek egy 3—0-s szakasszal fordítottak. Egészen 21—ig fej-fej mellett haladtak ezután a csapatok, de ekkor Franciaország előbb két, majd 27—nél hárommal is vezetett.

orosz nő van egy igazán ingyenes társkereső

Végül a svédek már nem tudtak felzárkózni, így 29—re kikaptak. A norvégok már az első percekben hátrányba kerültek az oroszok ellen, azonban 5—5-nél fordítottak, majd 11—ig végig vezettek. Ekkor azonban kisebb rövidzárlat következett Norvégiánál, az Orosz csapat pedig egy 4—0-s szakasszal 14—re húzott el a szünetre.

orosz nő aubrey plaza craig robinson ismerkedés

A fordulás után a norvégok aztán nem tudtak visszajönni a mérkőzésbe, a különbség az oroszok javára három és hat gól között ingadozott.

Végül azért visszajött egygólos különbségre Norvégia, de az egyenlítés már nem sikerült, így 27—os sikerrel az Orosz orosz nő jutott a döntőbe, amelyet augusztus 8-án, vasárnap rendeznek reggel 8 órától.

orosz nő meeting nő hajadon muslim

A bronzéremért Norvégia és Svédország csaphat össze szintén az olimpia záró napján, hajnali 4 órától. TOKIÓ

orosz nő free website martinique találkozó