Pks menyasszonyok


A dátumot szükség van a ruha A Szabványos méret alapján a méret táblázatban, ha azt szeretnénk, hogy egy custome készült szolgáltatás, az alábbi csak egy útmutató.

felismerni flörtöl jeleket felesége

Méret :Mint a ruhák, kézzel varrott, valamint az ügyfél szabott, a kész ruha változhat a körülbelül 1 cm a megadott méretek. Annak érdekében, hogy a ruha még mindig illeszkednek tökéletesen, a szabók létre mind a ruha, kiegészítő anyag, a varratok, hogy lehetővé teszik kisebb méretű módosításokat kell tenni könnyen. Ha úgy találja, hogy a termék nem alkalmas az ön számára, valamint kérdésük van, lépjen kapcsolatba velünk.

társkereső nők izraelben

A szállítási idő azt mondtuk, hogy csak a szerint a szakmai tapasztalat,lehet, hogy létezik egy pár nap különbség. Tehát nem tudjuk garantálni a szállítási időt minden nemzetközi szállítmányok eltérései miatt vám törlése alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék megvizsgált.

jobb muszlim társkereső honlapon

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, adók behozatalát az ország. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje.

Nem fizetjük vissza szállítás vádat visszautasította szállítást. Bármilyen kérdése van, kérjük szíves lépjen velünk kapcsolatba, 48 órán belül, miután megkapta a iterm. Akkor beszélje meg nekünk a kérdések vannak.

afgán társkereső

A visszatért elem kell, hogy legyen tökéletes állapotban, mint írtam, pks menyasszonyok változtatták meg nem kopott.

Ha van egyetlen haldensleben poros, koszos foltok, pks menyasszonyok, stb, akkor nem nyújtanak visszatérítést. De a postaköltség, hogy küldje vissza, majd újra a szállítási költség önnek 4.

kundalini társkereső

Ehhez az szükséges, hogy az elem vagy ruhát kell vinni minket követő 14 napon belül vissza kérést elfogadta. Vissza a szállítási díjak lesz a vevő felelőssége. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, miután helyet érdekében.

ismerkedés a hiv

Bármilyen változás a ruha, kérjük fizetni.