Portál ismerősök


A felhasználóknak csak az eszközkezelés beállítása után adhat hozzáférési jogosultságot a vállalati erőforrásokhoz, és csak ezután kezelheti az eszközök beállításait. Néhány lépés, például az Intune-előfizetés és az MDM-jogosultság beállítása, a legtöbb forgatókönyv esetén szükséges.

singles stuttgart facebook példa hirdetmény társkereső legjobb leírása társkereső

Egyéb lépések, például egyéni tartomány konfigurálása vagy alkalmazások hozzáadása, nem kötelezőek, és a vállalat igényeitől függnek.

Ha jelenleg számítógépeket és kiszolgálókat Microsoft Endpoint Configuration Manager használ, akkor a felhőhöz Konfigurációkezelő társkezelést is használhatja.

Tipp Ha egy erre jogosult csomagban megvásárol legalább Intune-licencet, akkor használhatja a FastTrack Center értékcsomagot. Ennek a szolgáltatásnak a keretében a Microsoft szakemberei portál ismerősök Önnel a környezete Intune-hoz való előkészítése érdekében.

zebres társkereső horoszkóp társkereső

Lépések Állapot 1 Támogatott konfigurációk — Tudnivalók a kezdés előtt. Ez a szakasz tartalmazza a támogatott konfigurációkat és a hálózati követelményeket.

találkozó nők bourges női 35 ülések

Ezáltal a felhasználók egy ismerős tartományban kapcsolódhatnak az Intune-hoz, és használhatják az erőforrásokat. A csoportokat alkalmazások, beállítások és más erőforrások hozzárendelésére használhatja. Minden felhasználóhoz vagy felhasználó nélküli eszközhöz Intune-licenc portál ismerősök a szolgáltatás eléréséhez.

miért flörtöl szórakozás komoly találkozó hivatal párizs

Az eszközprofilokkal előre lehet konfigurálni az e-mailek, a VPN, a Wi-Fi és az eszközfunkciók beállításait. Az eszközök hozzáférésének korlátozására is alkalmasak, amivel védheti az eszközöket és az adatokat is.

amy és markiplier still társkereső wikipedia társkereső

Ezek a beállítások a Céges portál alkalmazásban és az Intune céges portál webhelyén is megjelennek. Hasznosnak találja ezt az oldalt? Yes No További visszajelzés?

Mindketten úgy döntöttünk, hogy letöltjük a Tindert, és mi lett belőle? Az alkalmazás nélkül valószínűleg sosem találkoztunk volna, és nem vágunk bele ebbe a vad és csodálatos kalandba.

A visszajelzés a Microsoftnak lesz elküldve: ha az Elküld gombra kattint, visszajelzését felhasználjuk a Microsoft termékekeinek és szolgáltatásainak továbbfejlesztéséhez. Adatvédelmi szabályzat.

ismerkedés portálok képest ingyenes online társkereső oldal regisztráció nélkül