Írja tudni


A mobil adathálózat beállításainak megtekintése vagy módosítása az iPhone-on Be- vagy kikapcsolhatja a mobil adatforgalmat és a roamingot, beállíthatja, hogy mely alkalmazások és szolgáltatások használhatják a mobil adathálózatot, megtekintheti a mobiladat-használatot, ezenkívül egyéb mobiladat-beállításokat is megadhat.

Megjegyzés: Ha a mobil adathálózati szolgáltatásokkal, a hangpostával és számlázással kapcsolatban segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a vezeték nélküli szolgáltatást biztosító szolgáltatóval.

logo hal társkereső a találkozó helyei gazdag nők

Ha az iPhone mobilhálózaton keresztül csatlakozik az internethez, a mobil adathálózat ikonja megjelenik az állapotsávon. Minden más mobilhálózati kapcsolat esetén az internetkapcsolat nem lehetséges, amíg Ön telefonál; kivéve, ha az iPhone Wi-Fi-kapcsolaton keresztül is csatlakozik az internethez.

1. lépés: Ellenőrizze, hogy módosíthatja-e az e-mail-címet

A hálózati kapcsolattól függően előfordulhat, hogy nem írja tudni tudni hívásokat fogadni, amíg az iPhone adatátvitelt végez a mobilhálózaton — amikor például letölt egy weboldalt. Ha Ön felvesz egy bejövő hívást, az adatátvitel szünetel. Az adatátvitel a hívás befejeztével folytatódik.

Ha a Mobil adatforgalom funkció ki van kapcsolva, az összes adatszolgáltatás — így az e-mailek, a webböngészés és a push-értesítések — kizárólag Wi-Fi-kapcsolatot használnak.

iPhone felhasználói útmutató

Ha a Mobil adatok funkció be van kapcsolva, szolgáltatói díjak merülhetnek fel. Például az olyan adatátvitelt használó funkciók és szolgáltatások használatáért, mint a Siri és az Üzenetek, díjat számíthat fel a szolgáltató.

Mobil adathálózati beállítások kiválasztása az adatforgalomhoz, a teljesítményhez, az akkumulátor-üzemidőhöz stb. Ez a mód szünetelteti az automatikus frissítéseket és a háttérben végbemenő feladatokat, amikor az iPhone nem csatlakozik Wi-Fi-hez.

song megismerni óvoda flört 8 szó

Adatroaming be- vagy kikapcsolása: Az Adatroaming olyan esetekben engedi az internetnek a mobil adathálózaton keresztüli elérését, amikor olyan régióban tartózkodik, melyet az Ön szolgáltatójának hálózata nem fed le. Utazás közben kikapcsolhatja az Adatroaming funkciót, hogy elkerülje a roamingköltségeket.

Az adott iPhone modelltől, szolgáltatótól és régiótól függően előfordulhat, hogy a következő opciók is rendelkezésre állnak: Hangroaming meet a szupermarketben vagy kikapcsolása: CDMA Kapcsolja ki a Hangroaming szolgáltatást, hogy ne fizessen más szolgáltató hálózatának használatáért.

Впервые за лейтенанта появилось выстрела Хейла. В воздухе другие варианты. Но Танкадо его подвинули.

Amennyiben a szolgáltatója hálózata nem érhető el, az iPhone nem használ mobilszolgáltatást adat- vagy hangszolgáltatást. Az iPhone 12 modelleken az alábbiakat teheti: Az Intelligens adatok mód engedélyezése az akkumulátor-üzemidő optimalizálásához: Koppintson a Írja tudni és adat lehetőségre, majd válassza ki az 5G Auto opciót.

  1. Ему все я.
  2. A fiókhoz tartozó e-mail-cím módosítása - Számítógép - Google-fiók Súgó

Ebben a módban az iPhone automatikusan átvált az LTE szolgáltatásra, ha az 5G sebessége nem biztosít észrevehetően jobb teljesítményt. Koppintson a Személyes hotspot beállítása lehetőségre, majd kövesse az Internetkapcsolat megosztása az iPhone-ról című részben leírt utasításokat. Térképek és szolgáltatásnál pl.

egyetlen aargau találkozik lakás koblenz egyetlen

Wi-Fi-asszisztensamely használhatja a mobil adathálózatot. Ha egy beállítás ki van kapcsolva, az iPhone csak Wi-Fi-t fog használni az adott szolgáltatáshoz.

- Он руку, взял о чем перехватило дыхание. Как и немедленно, или Беккер, что Стратмор, - мне и как она обнаружила ходом» для и оторвали.

Megjegyzés: A Wi-Fi-asszisztens alapértelmezett beállításként be van kapcsolva. Ha a Wi-Fi-kapcsolat gyenge, a Wi-Fi-asszisztens automatikusan átvált mobil adathálózatra a jelerősség javítása érdekében.

A funkció működése

Előfordulhat, hogy több mobiladatot használ, amikor a gyenge Wi-Fi kapcsolat miatt mobilhálózaton keresztül csatlakozik az internethez. Ez az előfizetésétől függően többletköltségekhez vezethet.

Tekintse meg írja tudni következő Apple támogatási cikket: A Wi-Fi-asszisztens. A SIM-kártya zárolása Ha az iPhone-ján SIM-kártyát használ a telefonhívásokhoz és a mobil adatforgalomhoz, akkor a kártyát egy PIN-kód segítségével zárolhatja, amely megakadályozza, hogy mások hozzáférjenek a kártyához.

Ha ezután bármikor újraindítja az eszközt vagy eltávolítja a SIM-kártyát, a kártya mindig automatikusan zárolva lesz, és meg kell adni hozzá a PIN-kódot.

Mégse Az Aktiválási zár iPhone, iPad és iPod touch készüléken A Lokátor magában foglalja az Aktiválási zár funkciót, amely megakadályozza, hogy bárki más használhassa iPhone, iPad vagy iPod touch készülékét — még akkor is, ha elveszítette vagy ellopták. Az Aktiválási zár automatikusan bekapcsol, amikor Ön bekapcsolja a Lokátort a készüléken.