Singletrack gyanta


singletrack gyanta

Mind GTR váz, mind a hozzá tervezett villa fullkarbon konstrukció, a vázháromszög, a lánc- és támvilla, illetve a papucs egyetlen szerkezeti egységet képez, a vázban tehát nincsenek kötőelemek. Ezzel a gyártástechnikával kisebb tömeg mellett nagyobb stabilitás érhető el, továbbá a szövet — és karbonszálirányok pontos megtervezésével a kényelem, illetve rezgések tompítása is fokozható.

A vázgeometria a tervezett felhasználás, illetve a megcélzott kerékpárosok igényei szerint alakul: mivel az amatőr kerékpárosok nem olyan hajlékonyak és erősek, mint a profi versenyzők, a kormány magasabban és kisebb kinyúlással is beállítható.

singletrack gyanta

A laposabb fejcsőszög pedig a kerékpár irányítását teszi könnyebbé, intuitívabbá. A Wilier GTR ideális választás mind amatőr versenyzéshez, mind az egyre népszerűbb, szervezett teljesítménytúrákhoz, országúti maratonokhoz gran fondo.

singletrack gyanta

Mint említettük, a GTR esetében a Wilier csúcsmodelleken alkalmazott, fejlett technikai megoldásokat élvezhetjük. A karbon alapanyag Mitsubishi szénszálas szövet, az egyik legerősebb UD — egyirányú szálakból készült szövet a világon — 46 tonna terhelhetőséggel.

singletrack gyanta

A Wilier GTR vázkialakítása aszimmetrikus-rendszerű, a vázat a láncleeséstől az IFP védi, és a váltóbowdenek pedig mind vázon belül futnak. A homlokcső-kialakítás tapered kúpos a maximális stabilitás és pontos irányítás érdekében.

singletrack gyanta

A Swing Arm Integrated Design elnevezésű láncvilla-rendszer fokozza az oldalirányú merevséget, a Razor Edge Design lánc — és támvilla singletrack gyanta pedig a komfortért felel.

A Singletrack gyanta mindhárom nagy alkatrészgyártó felszereléseivel elérhető, a Shimano ös középkategóriás szettől, a hagyományos Campagnolo kínálaton keresztül, egészen a SRAM csúcskategóriás Red-ig — így mindenki kiválaszthatja a tudásszintjének és pénztárcájának megfelelőt.

Az egykor kiváló acélvázakat mára már a Wiliernél is a rendkívül könnyű és stabil szerkezetet alkotó karbonszálas alapanyag váltotta fel, az olasz graz egy lakást egy forradalmi gyártástechnológiával, a szénszálas szerkezetet kitöltő Nanoparticles Zinc Oxide gyantával és a tökéletesen egyenletes singletrack gyanta biztosításával emelkedik ki a konkurensek közül.

singletrack gyanta

A technológia alkalmazásának köszönhetően a vázanyag szakítószilárdság mutatója a legjobbak közé tartozik a világon.