Szingli élet


Mély szerelem egy életen át Először is.

A törlés kéréséig Továbbá, ha Ön reklámüzentet kap tőlünk az e-mailben, emlékeztetni fogjuk Önt arra, hogy bármikor lehetősége van korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozni.

Mély szerelemben leélni egy egész életet egyvalakivel gyakorlatilag egy abszurd elképzelés, ami egyébként nem túl régóta, maximum olyan éve ette be magát a köztudatba. Azelőtt is ugyanúgy együtt éltek egymással az emberek, csak nem voltak ilyen teljesíthetetlen elvárásaik az érzelmeket illetően. A házasság egész egyszerűen egy praktikus megállapodás volt a túlélés és az utódnemzés érdekében.

szingli élet

Egy életen át kitartó romantikus szerelem bár elméletben lehetséges, a gyakorlatban elenyészően kevésszer fordul elő. Ha ebbe belegondolunk, rögtön rájövünk, hogy ha nekünk ez nem szingli élet össze, az egyáltalán nem szégyenteljes.

Tényleg a szingli élet a legjobb választás számodra? Bár az ember alapvetően társas lény, ettől függetlenül átmenetileg akár felüdülés is lehet szinglinek lenni még azok számára is, akik a párkapcsolatok hívei. Hogy miért?

Egy szingli élet normális dolgot formáltunk át profán anomáliává. Gyakorlatilag mintha a kötéltáncolást tettük volna egy mindenfelé elterjedt, alapvető sporttá. Nem csoda, hogy a legtöbbünk leesik a kötélről — és talán nincs is kedve visszamászni rá.

  1. 5 lecke, melyet a szingli élet taníthat Neked
  2. Szeretek szingli lenni Szeretek szingli lenni és nem érzem magam egyedül A szívemben szingli vagyok.
  3. Viber Egyedülállónak lenni néha jó, és néha rossz.
  4. Sokat kivesznek az emberből és néhányan jobban szeretnek egyedül lenni, ezzel pedig nincs semmi probléma.

A romantikus típusoknak különösen nehéz Másodszor, érdemes belegondolni a romantika jelentésébe. Azokról, akik az egyedülálló státusz felé húznak, azt gondoljuk, kevésbé romantikus típusok.

NorB - Divat majmok (Official Music Video)

Pedig épphogy annak nehezebb egy minden tekintetben kielégítő párkapcsolatot találnia, aki igazán romantikus. Épp a romantikus lelkeknek kell sokkal óvatosabbnak lenniük társkeresés terén, nehogy egy középszerű és hiányos kapcsolatban kössenek ki. A komoly párkapcsolat és a házasság igazság szerint azoknak könnyebb feladat, akik nem várnak tőle olyan sok mindent.

szingli élet

Egy érett döntés Harmadszor. Bár alapvetően azt tartjuk érett, felnőtt személyiségnek, aki komoly kapcsolatban képes élni és megházasodik, még nagyobb érettségre utal az, amikor valaki belátja, hogy nem alkalmas pszichésen ilyesmire.

Ugyanis az embereknek egy igen jelentős hányadánál szimplán ez a helyzet.

szingli élet

Amikor valaki szembenéz a ténnyel, hogy egyedülállóként sokkal békésebb és kiegyensúlyozottabb tud lenni, és ezzel mindazokat is megvédi, akiket egyébként a belső vívódásaival kínozna egy-egy párkapcsolatban, az talán a legfelnőttesebb gondolkodás jele.