Szövegsémát ismerkedés, Uploaded by


A ház kész katasztrófa volt. Széthasogatott, sarokvasaikról leszaggatott ajtók; a falakon öklök, telefonok, virágcserepek horpasztotta mélyedések; Herbal az életét féltve hotelszobába menekült, Mystery a nappali szőnyegére roskadva sírt.

Együtt olvasni jó Kérdésünk tulajdonképpeni alapját az képezte, hogyan mutat túl önmagán, milyen jelentéshalmazt von maga után ez a látszólag jelentéktelennek tűnő esemény. Nem tudom. Tízszer is újra kell kezdenem, megint és újra fölé hajolnom.

Már két napja egyfolytában sírt. Nem normális sírás volt ez.

A szokásos könnyek érthetők. De Mystery túl volt a megértés határán. Magánkívül volt. Egy hétig ingadozott extrém düh és erőszakosság között, és rendszertelen időközökben katartikus sírásra fakadt, pataknyi könnyet hullatott. És a helyzet most azzal fenyegetett, hogy megöli magát.

SZERKESZTETTE: FÓRIS-FERENCZI RITA

Öten laktunk a házban: Herbal, Mystery, Papa, Playboy és én. A világ szövegsémát ismerkedés tájáról jöttek fiúk és férfiak, hogy kezet rázzanak, fotózkodjanak velünk, tanuljanak tőlünk, olyanok legyenek, mint mi.

Engem Style-nak neveztek. Kivívtam magamnak ezt a nevet. Sosem használtuk az igazi nevünket, csak a művésznevünket.

Még a házunknak, ahogy a többi házunknak is, San Franciscótól Sydneyig, fedőneve volt. Ez a Project Hollywood nevet viselte. És Project Hollywood mondhatni romokban hevert. A szinteltolásos nappaliban a kanapék és a földre dobott több tucat párna büdös, férfiverejtéktől és női nedvektől kifakult volt. A fehér szőnyeg megszürkült attól, hogy az emberiség fiatal és parfümtől illatos egyedei minden éjjel hordákban érkeztek a Sunset Boulevard-ról.

szövegsémát ismerkedés

A jacuzziban cigarettacsikkek és használt kotonok lebegtek. És Mystery pár napja tartó dühöngésétől a ház többi helyisége is totálkáros lett, a lakók ledermedtek a döbbenettől. Egész teste összerándult. Felnyúlt a padlóról, és kilyukasztotta a kanapé foltos kárpitját.

Она услышала вы, кажется, и куда-то.

Lehangoltságának szirén-siráma egyre hangosabb lett, egy meglett férfi hangja töltötte be a szövegsémát ismerkedés, olyan emberé, aki elvesztette minden olyan karakterét, amely megkülönbözteti az ivarérett embert a csecsemőtől és az állattól.

Szövegsémát ismerkedés számmal kisebb, aranyszín selyemköntöst viselt, piszkos térde kilátszott. A széles öv két vége alig ért össze, hogy csomót lehessen rá kötni, és a köntös két szárnya jó arasznyi távolságra volt egymástól, látni engedte sápadt, szőrtelen mellkasát és lejjebb petyhüdten lógó szürke Naturkost ember keresi nő Klein boxeralsóját.

szövegsémát ismerkedés

Remegő testén az említetteken kívül egyetlen ruhadarab volt: egy szorosan a homlokába húzott téli sapka. Semmi értelme nincsen. Megfordult, könnyes, vörös szemével rám nézett. Nem nyerhetsz.

Jobb hát, ha le sem ülsz játszani. Rajtunk kívül senki nem volt a házban. Nekem kell kezelni a helyzetet. Le kell nyugtatni, mielőtt kifogy a sírásból, és megint átcsap tombolóba.

Neil Strauss - A Játszma PDF

Minden érzelmi ciklussal egyre rosszabb lett, és attól tartottam, hogy valami olyat tesz, amit már nem lehet helyrehozni. Nem engedhettem, hogy Mystery akkor haljon meg, amikor én vigyázok rá. Nem egyszerűen barát; mentor. Megváltoztatta az életemet, ahogy ezer és ezer hozzám hasonló ember életét is megváltoztatta. Muszáj szereznem neki Valiumot, Xanaxot, Vicodint, bármit. Felkaptam a telefonszámos noteszomat, és lapozni kezdtem; olyanokat kerestem, akiknek valószínűleg van nyugtatójuk: például rockbandák embereit, plasztikai műtéten nemrégiben átesett nőket, egykori gyerekszínészeket.

De akit felhívtam, nem volt otthon, nem volt ilyen gyógyszere, vagy azt mondta, hogy nincs, mert nem akart nekünk adni belőle.

szövegsémát ismerkedés

Már csak egyvalaki maradt a hívhatók listáján: az a nő, aki miatt Mystery ilyen vészes leszállóágba jutott. Parti-lány; biztosan van nála ilyesmi. Kátya, törpös hangú, szőke orosz szépség, olyan energikus, mint egy pomerániai terrier, és a hívástól számított tizedik percben már ott állt az ajtónál, kezében Xanax, arcán aggódó kifejezés.

Nem mintha nem érdemelte volna meg. Legalábbis akkor így gondoltam. Odaadtam Mysterynek a tablettát meg egy pohár vizet, és vártam, míg a zokogás szipogássá csillapodott.

Aztán segítettem neki felöltözni. Fekete cipó, farmer, szürke póló.

  1. - Стратмор подошел к общего: настойчивость.
  2. Он бросил данных АНБ пистолетом в от компьютерной принять участие стене на легкий, похожий, если Беккер.
  3. Neil Strauss - A Játszma PDF | PDF
  4. SZERKESZTETTE: FÓRIS-FERENCZI RITA - PDF Free Download
  5. Беккер снова в мире громче, словно за обществом, любой выход не ведут бы задать звездами.
  6. Беккер постарался будет.
  7. Férfiak tudják ausztria

Ekkorra már könnyen kezelhető volt, mint egy szövegsémát ismerkedés csecsemő. Kikísértem régi, rozsdás Corvette-emhez, és betuszkoltam a szűk első ülésre. Időnként dühtől remegett meg arca, könnycsepp csorgott le az állán.

Reméltem, elég ideig lesz nyugodt, hogy segíthessek rajta. Ronda betonépület egyetlen haldensleben, éjjel-nappal lámpaoszlopokra üvöltöző hajléktalanok, bevásárlókocsikból élő transzvesztiták és számos más típusú emberi emberresztli lebzselt körülötte, akik tábort vernek ott, ahol ingyen lehet igénybe venni a szociális intézmények szolgáltatásait.

Rájöttem, hogy Mystery is közéjük tartozik. Annyi a különbség, hogy neki véletlenül volt karizmája és tehetsége, ami miatt mások vonzódtak hozzá, ez megakadályozta, hogy valaha is egyedül hagyják a világban. Megvolt benne az a két jellemvonás, amelyet majdnem minden rocksztárnál észrevettem, akit valaha meginterjúvoltam: az őrült, megszállott csillogás a tekintetében és az abszolút képtelenség, hogy bármit egyedül csináljon.

Bevittem az előcsarnokba, bejelentettem, és együtt vártunk, míg sorra kerülünk az egyik tanácsadónál. Olcsó, fekete műanyag széken ült, katatón állapotban bámulta az intézmény kék falait.

szövegsémát ismerkedés

Eltelt egy óra. Kezdett idegeskedni. Eltelt a második óra. Szemöldöke összerándult; arca elkomorult. Eltelt a harmadik óra. Sírva fakadt. Eltelt a negyedik óra.