Találkozik lány. Józsefváros.hu


találkozik lány farsang nők megismerni

Egyedül repüli körbe a Földet egy 19 éves lány Megkezdte Föld körüli szólórepülését a 19 éves belga-brit Zara Rutherford szerdán. First Class Ha sikerül teljesítenie vállalkozását, ő lesz a legfiatalabb nő, aki egyedül megtette az 51 ezer kilométeres távot. A világrekordot az amerikai Shaesta Waiz tartja, aki ben, 30 évesen repülte végig az utat.

találkozik lány nő fehérnemű keresés

Rekordot akar beállítani azzal, hogy egyedül repüli körbe a világot egy 19 éves nő. A belga-brit Zara Rutherford… Zara Rutherford 14 éves kora óta repül.

Augusztus én indult volna útnak, de az utolsó pillanatban elhalasztotta a felszállást, hogy egy új kamerarendszert szereljen a gépbe. Az út várhatóan órányi repülési időt, összesen nagyjából három hónapot vesz igénybe. Zara Rutherford kétszer keresztezi majd az Egyenlítőt, egyszer az indonéziai Jambi, másodszor a világ másik felén, a kolumbiai Tumaco felett.

találkozik lány ingyenes társkereső telefon

A pilóta azt tervezi, hogy pihenői során találkozik a helyi fiatalokkal, hogy átadja ismereteit a repülésről, különösen találkozik lány lányoknak. Az utat önerőből finanszírozza: Rutherford eladta az autóját, és szponzorokat keresett terve megvalósításához. A fiatal nő eurót szán faültetési projektekre, hogy ellensúlyozza a repülésével járó káros szén-dioxid-kibocsátást.

találkozik lány helyesírási társkereső

Forrás: MTI.