Többnejűség know. Navigációs menü


Tv, Filmek.

többnejűség know

Képregény Ismerje meg a menekülő poligámia szereplőit Azok számára, akik nem ismerik,Menekülés a poligámia előlegy doku-sorozat, amely három nővérre összpontosított, akiknek sikerült kijutniuk a Kingston Csoportból, amely az egyik szilánk, amely akkor szakadt el a mormon egyháztól, amikor az as években felhagyott a többnejűség többnejűség know.

Sikeres szökése óta a három nővér elkötelezett amellett, hogy más nőknek segítsen elmenekülni a hasonló körülmények elől nemcsak a Kingston-csoport, hanem más hasonló gyakorlatot folytató csoportok előtt is.

Tartalomjegyzék

Elég azt mondani, hogy ezt sokkal könnyebb elmondani, mint megtenni, nem utolsósorban azért, mert sok ilyen nő egyszer csak jelentős kihívásokkal szembesül a külvilággal való minimális tapasztalata miatt. Figyelembe véve azonban azoknak a csoportoknak a jellegét, amelyekbe ezek a nők születtek, minden ilyen siker megérdemli az ünneplést.

  • Hincley elnök.
  • Mormonok - viragzotea.hu
  • Glosbe dictionary
  • Például a legnagyobb szekta, az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházaamelynek székhelye Salt Lake City, a közelmúltban egy stílus útmutatóban tisztázta, hogy az elfogadott kifejezések mellett előnyben részesíti az Utolsó Napok Szentjeinek kifejezést.
  • Poligámia - poligámia

Ismerje meg a menekülő poligámia főszereplőjét Mielőtt bemutatnám aMenekülés a poligámia elől, érdemes valamit mondani a Kingston-csoportról abból a célból, hogy kontextust biztosítsanak tapasztalataiknak.

Amint azt korábban elmondtuk, a Kingston Csoport azért indult, mert a mormon egyház felhagyott a többnejűség gyakorlásával, amely egy Charles W. Kingston nevű férfit arra késztetett, hogy prédikálni kezdjen a döntés ellen.

7 Ways to Make a Conversation With Anyone - Malavika Varadan - TEDxBITSPilaniDubai

Végül kiközösítették, de csak akkor, többnejűség know sikerült felépítenie a követőket, amelyek Davis megyébe mentek, ahol fia, Charles E. Kingston végül kijelentette az úgynevezett Davis megyei szövetkezet létét. Tekintettel arra, hogy a Kingston Csoport a többnejűségen alapult, nem lehet meglepő, ha megtudjuk, hogy ez a gyakorlat továbbra is elterjedt a modern közösségben.

Ráadásul sok feleség és gyermekük abszolút borzalmas körülmények között él által leírt A Salt Lake Tribune,ami különösen kirívó, mert a feltételezések szerint a Kingston-csoport vezetői irányítják a milliókban mérhető kollektív vagyont.

Rajtuk kívül érdemes megemlíteni Shanell fiatalabb testvérét, Kollene Snow-t, aki nem volt tagja a kezdeti főszereplőknek, de többnejűség know vett közös erőfeszítéseikben. Ezzel együtt meg kell említeni, hogy a nővéreknek többféle módon sikerült kijutniuk helyzetükből.

Ismerje meg a menekülő poligámia szereplőit

Például Andrea 12 évesen tudta kivenni, amikor a nagynénje védőparancsot nyújtott be számára, vagyis fiatalon elkerülhette a házasságot. Hasonlóképpen, teljes testvére, Jessica is képes volt elkerülni a házasságot fiatal korában, bár az ő esetében sokkal szűkebb menekülése volt, mert valójában egy 40 év körüli bácsival volt eljegyezve, amikor sikerült nekifutni a nagynénje segítségével.

  1. Poligámia Keresztyén bibliai lexikon Kézikönyvtá dig megmaradt monogámnak poligámia Teljes szövegű keresés.
  2. Férfi 46 találkozó

Sajnos Shanell nem volt ilyen szerencsés. Ugyanis amikor társkereső berching 18 éves volt, feleségül vette egyik első unokatestvérét.

andi-prommegger.at

Az említett személy fizikai és verbális értelemben egyaránt bántalmazónak bizonyult, ami Shanell számára meggyőződését adta, hogy ki kell lépnie. Valami, ami nemcsak a volt férje, hanem a Kingston-csoport egészének sikeres elmenekülésében is tetőzött. Eközben Kollene-t egy második unokatestvérével többnejűség know feleségül. Kapcsolatuk nem volt olyan rossz, mint Shanellé, de hamarosan komoly megterhelésnek indult, amikor apja azt mondta neki, hogy második feleséget kell szereznie.

Kezdetben Kollene megpróbálta meggyőzni férjét, hogy jöjjön vele, annak érdekében hagyja el a Kingston Groupotde ez elesett, amikor úgy döntött, hogy inkább a csoportnál marad, aminek következtében Kollene egyedül megszökött.

többnejűség know

Amióta a nővéreknek sikerült kijutniuk a Kingston Csoportból, új életet teremtettek maguknak. Például Andrea a jog, míg Jessica a szociális munka iránt. Hasonlóképpen, Shanell nagyon odaadónak tűnik új családjának, míg Kollene esztétikus lett. Ennek érdekében számos kihívást kellett leküzdeniük, amelyben olyan emberek segítettek nekik, akik hajlandóak nyújtani egy segítő kezet.

Bizonyítékként ne keressen tovább, mint azon a tényen, hogy Andrea és Jessica is örökbefogadásra került, miután sikerült kijutniuk a Kingston-csoportból.

Ismerje meg a menekülő poligámia főszereplőjét

Ne felejtse el, hogy a nagynénik milyen kulcsszerepet játszottak sikeres menekülésükben. Ezzel kapcsolatban érdekes megjegyezni, hogy Shanell teljes támogatást kapott édesanyjától, akivel továbbra is kapcsolatban áll. Ami azokat a kihívásokat illeti, amelyekkel szembesültek, érdemes lehet megvizsgálni a Yolanda Barlow által beszélgetésUs Weekly.

többnejűség know

A kíváncsiak számára Yolanda egyike azoknak többnejűség know nőknek, akiket kiemeltekMenekülés a poligámia elől, bár az ő esetében inkább az FLDS-ből menekült el, mintsem a Kingston-csoportból.

Történeteinek egyik kiváló példája, hogyan úszkált meg a mindennapokban viselt ruhákban, mert egyszerűen nem volt kényelmes a fürdőruhában.

Emberi teszt

Egy másik példa arra, hogy az álláskeresés sokkal nehezebbnek bizonyult, mint amire számított, mert szociális készségei olyan nevelésben szenvedtek, amely hangsúlyozta, hogy nem beszéltek a csoporton kívüli emberekkel. Mindkét kihívást gyakran emlegetik azok a nők, akiknek sikerült kijutniuk a poligámiát folytató csoportokból, és sokuknak saját erőfeszítéseivel és mások támogatásával is sikerült ezeket legyőznie.

Népszerű Bejegyzések.