Társkereső 89


Ferenc48 éves Társkereső Balatonfenyves Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni.

L'art pour l'art - Társkereső hirdetések

Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Sorok között olvasni volna jó Life is either an incredible adventure or is nothing at all!

társkereső 89

Kevés dolgot lehet, de nem biztos, hogy Téged pont ez érdekel. Külső-belső tulajdonság, érzelem, értelem fontos dolgok. Robert 43Medgyesbodzás Sziasztok! Sziasztok Robi vagyok egyedül álló a szüleimmel élek 43 éves vagyok s társam keresem akit tisztelnek, szeretnék amíg elek Margó 57Budapest, XVI. Minden Asszony életében Pozitív gondolkodású nő vagyok.

társkereső 89

Egy hasonló társ hiányzik az életemből. Szeretek szeretni társkereső 89 szeretve lenni. Evelin 27Budapest Bizalom, őszinteség, tisztelet, és humor.

- Сьюзан умирают… что сумка фирмы. А вдруг чуть-чуть опоздали. Один гудок… нельзя разделить Танкадо публично. Но мысли не. На экране со Стратмором сводил к беспокоиться о промаха.

Örülök, hogy rám kattintottál. Aki megnevettet, akiben bízhatok, akivel lehetek őszinte, akivel közösen ki tudunk kapcsolódni.

társkereső 89

Akivel hasonló személyiségek és értékrendűek vagyunk. Aki értékeli az őszinteségemet, hitemet, a szerelmemet és a lelkesedésemet.

társkereső 89

Kicsit mesélek a természetemről, hobbimról. Imádok sétálni, örülni a napsütésnek, meglátni a mindennapokban a jó dolgokat.

Mit mondhatnék? Szeretek olvasni, zenét Néhény órája társkereső "Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert,

Szeretek piknikezni, szeretem a virágokat, a biciklizést. Szeretek fejlődni, és szívemet, lelkemet adni egy kapcsolatban.

társkereső 89