Társkereső feketék


Hogyan szívatják önmaguk a társkereső nők?

Facebook Twitter Messenger Óriási felháborodást keltett az a Twitter-bejegyzés, melyben egy neten ismerkedő hölgy megmutatta a világnak egy Kirk nevű pasi Tinder profilját. Látva a profilt, ezt meg is értjük, ugyanis a jelenleg 26 ezer lájknál járó posztban olyan dolgok szerepelnek, amik azért még a jóérzésű embereknél is kiverik a biztosítékot.

társkereső feketék

És, hogy miről is van pontosan szó? Ezt a Trash Queen néven posztoló essexi lány jóvoltából lassan a fél világ tudja már.

társkereső feketék

Elmondása szerint gondolt egyet, hogy megpróbálkozik a társkereséssel a Tinderen, de mikor meglátta ezt a csodát, az élettől is elment a társkereső feketék, nemhogy a randizástól.

Annyit tudni kell, hogy a Tinderen célszerű egy rövid, imponáló bemutatkozást írni magunkról, a lehető legjobban fogalmazva azt, hogy kik társkereső feketék vagyunk azért, hogy már itt elnyerjük a potenciális jelöltek szimpátiáját.

Ehhez képest a kis gatyában pózoló Kirk profilján a következők szerepelnek: Van egy 2 hálószobás lakásom, amit én vettem. Testépítéssel foglalkozom.

társkereső feketék

Sokat eszem. Beleszarós típus vagyok.

társkereső feketék

Noha ezzel önmagában még nem is lenne akkora probléma, de a mi Kirk-ünk ezután megfogalmazott három szabályt, aminek minden nőnek meg kell felelnie aki szóba akar állni vele: 1. Menjetek, és dolgozzatok meg a pénzetekért, lusta ribancok. Érthető módon ezek után több sem kellett és egyből elkezdték szidni a hímsoviniszta, rasszista férfit.

társkereső feketék

De ennek ellenére akadtak olyanok is, akik ezek után is írtak a srácnak. Hát, gratulálunk nekik, és Kirk-nek is. De azért az belekötni a szexbe szomorú, hogy itt tart a világ… Ajánljuk még:.

társkereső feketék