Társkereső hegyek


Üdvözlünk, a Túratárs.

misslove társkereső

A Túratárs. Megtalálhatod itt a magyarországi túraközösség aktív résztvevőit, túravezetőket akik nyílt túrákat szerveznek, és olyan Túratársakat is, akik barátok, társ és túravezető hiányában eddig egyedül járták a hegyeket, vagy ritkán túráztak.

Társkereső Vámiszőlőhegy

Regisztrált tagként, akár minden héten csatlakozhatsz a kiírt túrákhoz. A túrák során bejárhatod a hazai tájakat és a környező országok magashegyeit is: Magas-Tátra, Erdély, Kárpátok, Alpok, Dolomitok és még sorolhatnánk.

társkereső hegyek

A gyalogtúrák mellett, via ferrata túra, magashegyi túrák, biciklitúra és vízitúrák is várnak rád. Rövid regisztráció után kialakíthatod saját Túratárs profilod, feltöltheted kedvenc túrafotóidat.

társkereső hegyek

A túratárs kereső menüpont segítségével hozzád hasonló érdeklődésű túratársat, partnert találhatsz. A neked szimpatikus túratársakkal felveheted a kapcsolatot, levelezhetsz, ismerkedhetsz, túrázhatsz.

A túraszervezőben közös túrákat szervezhetsz, meghívhatod a többieket a kiírt túrádra, vagy részt vehetsz a többiek által társkereső hegyek túrákon.

Társkereső Csonkahegyhát

A Túranaptár segít a túrák között eligazodni. A Túratárs üzenőfelület gondoskodik barátaid értesítéséről. Így azokkal akikkel már túráztál vagy túrázni fogsz a jövőben, nagyon egyszerű lesz tartani a kapcsolatot.

Életvidám Társat keresek!

A fotógalériában több tízezer fénykép között keresgélhetsz, írhatsz képes túrabeszámolót, vagy felteheted a túrázással kapcsolatos kérdéseid a fórumban. Miért jó tehát ha regisztrálsz a Túratárs.

Társkereső Hegyközség

Lájkolj és Regisztrálj ide kattintva. Nem vagy még tag a Túratárs.

társkereső hegyek

Legutóbbi bejegyzések a Túratárs fórumon.