Társkereső körülöttem. Legújabb nagytarcsai női társkeresők


Pál66 éves Társkereső Nagytarcsa Tudom csak az utamon lehetek, Légy önmagad. Sportos, a változásra, új dolgokra nyitott,az embereket,a természetet, kertészkedést kedvelő, átlagostól eltérő szemléletű, nyugodt férfi vagyok, Hasonló beállítottságú hölgyet, keresek kivel megértük, és elfogadjuk egymást.

társkereső körülöttem

Lajos67 éves Társkereső Nagytarcsa Lajos vagyok, 65 éves, lakhelyem Nagytarcsa. Ismerkedés kronen zeitung nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon.

társkereső körülöttem

Kérlek, társkereső körülöttem vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Szia, Sok próbálkozás után szeretnék komoly szándékkal társat keresni.

társkereső körülöttem

Ha, te is hasonló céllal vagy itt, akkor írj rám. Emma 22Miske Merj kilógni a sorból!

társkereső körülöttem

György 48Budapest, IX. Kizárólag komoly,tartós kapcsolatot szeretnék. Ha szeretnél megismerni,Írj vagy jelölj kedvencnek. Bazsi 22Budapest, III. Szeretek utazni, túrázni, snowboardozni, síelni, futni, beszélgetni és még sok mást:D Gabriella 38Sátoraljaújhely Sziasztok!

társkereső körülöttem

Egy kevdes, akár félénk sráccal ismerkednék. Csak komoly kapcsolat céljából. Szeretem a zenét, szeretek táncolni Társkeresés Nagytarcsán.

társkereső körülöttem