Társkereső macskáknak


A munka és a mindennapi teendők mellett sokaknak nincs ideje, kedve, lehetősége vagy energiája olyan helyekre járni, ahol ismerkedhetne, a járvány pedig még jobban megnehezítette a helyzetet. Éppen ezért használják egyre többen a társkeresőket, melyeknek, bár vannak hátulütői, kényelmesebb, egyszerűbb alternatívának bizonyulnak a pártaláláshoz. A legismertebb applikáció kétségkívül a Tinder, de ezen kívül is van számos hasznos oldal és alkalmazás, melyek népszerűek itthon.

Nem szeretik a nők a macskás férfiakat A kutyákkal ellentétben a macskák már azelőtt lerombolhatják a párkapcsolatot, hogy az egyáltalán elkezdődött volna. Egy friss kutatás eredményei társkereső macskáknak a nők többsége egyáltalán nem találja vonzónak, ha egy férfi a társkeresőoldalon olyan képet oszt meg magáról, amelyen macskájával látható.

singleborsen gerinc

A kutatások pedig nem állnak meg, egyre több információ áll rendelkezésünkre arról, milyen képeket célszerű feltölteni a profiloldalunkra.

Nem árt, ha a valós külsőnket megmutató portrén kívül teszünk fel képet, amelyen a barátainkkal vagyunk, a társkereső macskáknak túrázunk, esetleg a kedvencünkkel pózolunk. Ám a legfrissebb kutatások szerint jobb, ha a férfiak nem tesznek fel olyan fotótamelyen a macskájukkal láthatók.

ajándék férfi évfordulója találkozó

A nők számára ez ugyanis egyáltalán nem vonzó, derült ki a Colorado Állami Egyetem vizsgálatából. A kutatók több mint18 és 24 év közötti heteroszexuális nőt kérdeztek meg két körben arról, hogy mennyire találják vonzónak a 20—21 év közötti férfiak fotóit.

CAT GAMES - CATCHING FISH (ENTERTAINMENT VIDEOS FOR CATS TO WATCH)

Minden férfiról két képet mutattak: az egyiken macskával, a másikon macska nélkül pózolt. A nőknek el kellett dönteniük, milyen személyiségű az adott férfi, mennyire férfias, nőies, és mennyire szívesen randevúznának vele.

Rossz hír a macskásoknak: a nők kétharmada inkább azzal a férfival randizna, aki nem dédelget macskát.

élő szex alkalmazások

A megkérdezett nők véleménye szerint a macskával rendelkező férfiak kevésbé férfiasak, neurotikusabbak és nem elég vonzók. A válaszadók fele azt is hozzátette, hogy egy kutyával teljesen más lenne a helyzet. Olvastad már?

társkereső gazdag tini

Vannak csillagjegyek, akiktől az igaz szerelem lehet, hogy csupán néhány kattintásnyira van. Kik azok, akiknél sosem gyűlnek az olvasatlan üzenetek?

özvegy társkereső nők

Forrás: CNN.