Társkereső mark


Elindul a Facebook társkeresője Európában is Portfolio Cikk mentése Megosztás Elindítja társkereső szolgáltatását a Fitness egyetlen szabadság Európában is, az eredetileg tervezett februári időpont helyett több mint fél éves késéssel. Eredetileg februárban indult volna a Facebook társkereső szolgáltatása Európában, de szabályozói aggodalmak miatt késlekedett.

társkereső mark egyedülálló nők kuba

Az ír adatvédelmi biztos DPCamely az EU-ban az olyan technológiai óriások szabályozását végzi, mint a Facebook, azt sérelmezte, hogy csak február 3-án értesítették a szolgáltatás indulásáról, nagyon rövid idővel a tervezett február i indulás előtt. Ráadásul nem kapott dokumentációt adatvédelmi hatásvizsgálatokról vagy a Facebook által társkereső mark döntéshozatali folyamatokról.

társkereső mark ingyenes online társkereső a gazdák

A Facebook alkalmazásán belül elérhető társkereső az Egyesült Államokban tavaly szeptemberben indult el, jelenleg 20 országban érhető el. A termékmenedzser szerint az a Facebook-felhasználó, aki létrehoz egy társkereső profilt, bármikor törölheti anélkül, hogy meg kellene szüntetnie a Facebook-regisztrációját.

A keresztnevet és a születési idő adatát a Facebook-profilról szerzi az alkalmazás, külön nem szerkeszthető, de a vezetéknevet nem kötelező megadni, a további adatok megosztásáról pedig a felhasználó rendelkezik.

társkereső mark egyetlen nők 78224

A Facebook árfolyama több mint 4 százalékot ugrott a tegnapi kereskedésben, így idén már 35 százalékos pluszban van a papír.